Een les met volledige aandacht voor jou!

Behalve groepslessen geef ik iedere week met ontzettend veel plezier ook privélessen. Het leuke is, dat deze lessen zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Dit kan een ontspannen manier zijn om met yoga te beginnen, maar ook om je te helpen wanneer je klachten hebt of je je beoefening wilt verdiepen. Starten in een groepsles kan een te grote stap zijn, bijvoorbeeld wanneer je je zorgen maakt om een blessure of fysieke klacht. Ook wanneer je in een periode zit waarin een bepaalde tijd of lesvorm niet bij je past, zou een privéles een uitkomst kunnen zijn. In de privélessen kunnen we volledig werken aan wat voor jou nodig is op dat moment.

Locatie

Samen kunnen we kijken wat het beste past, ik kan een locatie regelen of ik neem alles mee naar een locatie die voor jou prettig is. Dit kan ook gewoon bij jou thuis zijn. Een privéles of een workshop met een vriend(in), partner of een klein groepje is natuurlijk ook mogelijk.

Starten?

Voordat we starten met de privélessen maak ik graag kennis met je. Om een duidelijk beeld te krijgen van wie je bent en wat je zoekt in de yoga. Dit is voor jou natuurlijk ook een moment om te bekijken of jij een goed gevoel hebt bij mij als docent

Heb je nog vragen? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op.